وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای سایت است که به شما اجازه می هد به سادگی و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی انواع سایت را پیاده سازی کنید. به زبان ساده تر وردپرس یک ابزار برای طراحی سایت است!

باید این نکته را اضافه کنیم که متاسفانه خیلی از افراد به دلیل تصورات اشتباه شان درباره این CMS محبوب و عدم آشنایی به امکانات گسترده اش، از آن استفاده نمی کنند و این موضوع باعث می شود تا برای راه اندازی سایت های ساده انرژی و زمان بیشتری صرف کنند.

توضیح درباره ساختار وب و انواع زبان های برنامه نویسی برای وب موضوع مفصلی است که در سایر آموزش ها به آن خواهیم پرداخت.

اما برای شروع آشنایی با وب و راه اندازی سایت توصیه میکنیم ابتدا طبق آموزش های رایگان برندیار طراحی سایت با وردپرس را به خوبی یاد بگیرید. بعد از آن که مفهوم و درکک اولیه از وب و طراحی سایت پیدا کردید میتوانید با HTML و CSS و سایر زبان ها طراحی وب را ادامه دهید.

دانلود وردپرس

برای دریافت آخرین نسخه وردپرس می توانید به سایت اصلی وردپرس و صفحه دانلود مراجعه کنید.

همچنین برای دریافت نسخه فارسی وردپرس از این لینک استفاده کنید.

توجه کنید که نسخه اصلی وردپرس هم قابلیت فارسی سازی را به راحتی دارد و حتما نباید برای طراحی سایت های فارسی از نسخه فارسی آن استفاده کنید.

نسخه فارسی وردپرس برای سهولت کار در فارسی سازی و تفاوت چندانی با نسخه اصلی ندارد.

نصب وردپرس

برای نصب وردپرس بعد از دانلود فایل، وارد حساب هاست خود که در محله قبل با نحوه خرید آن آشنا شدیم شوید و به بخش مدیریت فایل خود وارد شوید. در هاست هایی که کنترل پنل آن ها Cpanel است وارد گزینه File Manager شوید.

آموزش نصب وردپرس

سپس وارد پوشه public_html شوید:

چگونه وردپرس نصب کنیم

و فایل وردپرسی که دانلود کردید را در آن آپلود کنید.

آپلود وردپرس در هاست

بعد از اتمام آپلود فایل را از حالت فشرده خارج کنید و محتویات پوشه wordpress را به پوشه public_html منتقل کنید.

بعد از انتقال فایل های پوشه wordpress به پوشه اصلی (public_html)، کار ما در فایل منیجر هاست به اتمام رسیده و بعد از ساخت دیتابیس می توانیم نصب وردپرس را آغاز کنیم.

ساخت دیتابیس در هاست

برای نصب وردپرس ابتدا باید یک دیتابیس ایجا کنیم تا اطلاعات سایت ما ر این دیتابیس ذخیره شود.

برای ساخت دیتابیس در صفحه اصلی کنترل پنل هاست از بخش Databases وارد گزینه MySQL® Database Wizard شوید.

و در مرحله اول یک نام دلخواه برای دیتابیس خود وارد کنید و روی گزینه Next Step کلیک کنید. برای مثال ما در این آموزش نام دیتابیس را main قرار داده ایم:

در محله بعد باید یک یوزر (کاربر) برای دیتابیس خود بسازید تا بتوانید از طریق آن به دیتابیسی که ساختید دسترسی داشته باشید. 

یک نام کاربری دلخواه وارد کنید و رمزعبور و تکرار آن را در فیلد های مربوطه وارد کنید. به عنوان مثال در تصویر زیر نام admin برای کاربر در نظر گرفته شده است. و در انتها روی گزینهCreate user کلیک کنید.

و در مرحله آخر روی گزینه ALL PRIVILEGES کلیک کنید تا تمامی دسترسی ها برای کاربر ساخته شده فعال شود. سپس روی گزینه Make changes کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود. و در انتها روی گزینه Next Step  کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

مشاوره رایگان راه اندازی و توسعه کسب و کار انلاین